Prosjektet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idéen om å gå Norge på langs, startet å gro i sommer. Jeg hadde ikke søkt på studier, ei hadde jeg noen som helst plan for resten av året. Etter å ha gått ett år på folkehøgskole i Alta, hvor friluft- og ekspedisjonslivet var hverdagen, hadde jeg ikke helt lyst til å gi slipp på dette god livet enda. Jeg hadde lyst til å være ute en lengre periode på tur, og samtidig utnytte vinteren maks. Derfor ble Norge på langs et naturlig valg. 

Jeg skal begynne å gå fra Lindesnes fyr, med start 10.januar 2019. Det bli en opplevelse å gå langs Norge med ski på bena i hele vinter, med Nordkapp som siste stopp. Jeg håper flere vil følge med på reisen, og liker siden jeg har opprettet. Det er mulig å følge meg underveis på google maps, og les gjerne om forberedelsene mine før turene, og blogoppdateringer underveis.

Jeg samarbeider med Folkeaksjonen, for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Jeg har hatt noen fine sommerferier ute på Lofoten gjennom årene, og har syklet sommer 2017 gjennom Lofoten, Vesterålen og Senja, fra Tromsø. Dette er noen av de fineste og spesielle stedene i Norge, med høye vakre fjellkjeder, og kritthvite sandstrender som strekker seg langt utover kysten. Det er for meg viktig at slike områder holdes rene, samt blir vernet og beskyttet mot all oljevirksomhet. Jeg vil helst ikke se en oljeplattform utover horisonten, fra en fjelltopp i Lofoten. Det er på tide å sette grenser!

Les om Folkeaksjonen på deres hjemmeside https://folkeaksjonen.no/

Støtt folkeaksjonen med å bli medlem eller ved å gi gave https://folkeaksjonen.no/bli-medlem

Advertisements